• Levertijd 2-7 werkdagen mits product op voorraad. Producten die geproduceerd moeten worden worden met 2 a 3 weken geleverd.
  • Openingstijden ma t/m vrij 9:00 - 17:00
  • Zaterdag alleen op afspraak
  • Zondag gesloten
  • Wij leveren in Nederland, BelgiĆ« en Duitsland

Zelf een eigen dartshirt ontwerpen

Heeft u interesse om uw eigen dartshirt te laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er-Vip / Wonder World is namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van dartshirts en er voor te zorgen dat uw ontwerp het beste er uit komt!

Bent u zelf een fanatiek darter? Dan kan uw eigen dart shirt natuurlijk niet ontbreken. In dat geval is het fantastisch om een persoonlijke dartshirt te hebben. Het ontwerp moet natuurlijk bij u en uw stijl passen. Ook als we kijken naar bekende darters zoals Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld zie je dat iedereen een persoonlijk en herkenbaar dartshirt heeft.

Mogelijkheden en materialen

Voor het bedrukken van de dartshirts zijn er verschillende mogelijkheden. Alles bij Wonder Worl in eigen bedrijf ontworpen, zowel patronen, snijden, drukken en confectioneren. Dus 100% Nederlandse confectie. We hebben diverse basis modellen voor zowel heren, dames en kinderen. De stof die we gebruiken is 100% cool+ polyester. Dat houd in dat de stof vocht opneemt en direct naar de buitenkant van het shirt brengt zodat het snel kan verdampen. Deze stof is snel droog en hoeft niet gestreken te worden. Het kan gewoon worden gewassen.

Het ontwerp

Wanneer u een shirt heeft gevonden gaan we over naar het ontwerp. De mogelijkheden voor het ontwerp zijn erg divers. We kunnen precies maken wat u graag zou willen. Wanneer u al een ontwerp heeft kunt u dit naar ons sturen. Wellicht heeft u nog geen ontwerp, dan helpen we u graag. U kunt ons vertellen wat u graag zou willen en wij kunnen het ontwerp uitwerken. Het enigste wat u hoeft te doen is contact opnemen en wij doen de rest! Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. U kunt hierin precies vermelden wat u graag zou willen en dan nemen wij contact op.

Bent u geïnteresseerd? 

Heeft u interesse om uw eigen dartshirt te laten maken? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, maar u kunt ons ook mailen of bellen.

 

 

Contactformulier