• Levertijd 2-7 werkdagen mits product op voorraad. Producten die geproduceerd moeten worden worden met 2 a 3 weken geleverd.
  • Openingstijden ma t/m vrij 9:00 - 17:00
  • Zaterdag alleen op afspraak
  • Zondag gesloten
  • Wij leveren in Nederland, BelgiĆ« en Duitsland

Textieldruk

ER-VIP in Almelo is gespecialiseerd in textieldruk en biedt het ook veel aan. Bij al onze producten heeft u de optie tot textieldruk. Maar wat is textieldruk precies en hoe werkt het? Het is natuurlijk handig dat u te weten komt hoe we te werk gaan en wat textieldruk precies inhoudt.

Wat is textieldruk?

Textiel bedrukken kan op allerlei verschillende manieren, echter kun je textiel het beste bedrukken met sublimatiedruk Klik hier voor de uitleg over sublimatiedruk. Het begint allemaal bij het ontwerp. Wellicht heeft u uw eigen ontwerp, anders kunnen we u helpen om een ontwerp te maken. Het drukken van uw logo’s, teksten of afbeeldingen voor bijvoorbeeld horeca-kleding, dart-polo’s of t-shirts lukt het beste door gebruik te maken van sublimatiedruk. Hierdoor zijn de producten uitermate kras- en waterbestendig. Het resultaat is een lang houdend bedrukt product waarbij de opdruk op geen enkele manier meer te verwijderen is omdat het als het ware met de stof verweven wordt en het onderdeel van de stof is geworden. U kunt het ook gewoon wassen.

Plastisol druk

Dit is een bedrukking van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, tekst of een foto die erop gedrukt wordt dus niet in de stof verweven wordt.

Erg geschikt als de ondergrond van het te bedrukken artikel niet vlak is Ook plastisol transfers zijn prima wasbaar (tot 40 graden).

Plastisol inkten kan in alle kleuren gemengd worden. Er zijn ook fluoriserende en fosforiserende inkten, en het is ook mogelijk om rasters te drukken zodat foto's en andere full-colour-bestanden ook op uw textiel aangebracht kan worden.

Plastisol transfers hebben een vlak oppervlak en zijn geschikt voor artikelen van katoen (en/of polyester) zoals T-shirts, caps, truien, hoodies etc. 

 

Mogelijkheden

Bij Er-Vip/Wonder-World is alles mogelijk. Alle textielproducten die we verkopen kunnen we bedrukken met uw ontwerp.

We verkopen verschillende textielproducten, o.a.:

Ook met uw ontwerp is alles mogelijk. U kunt uw ontwerp naar ons sturen, maar we kunnen u ook helpen om een ontwerp te maken.

Denk bijvoorbeeld aan een naam of een logo voor op uw bedrijfskleding. Of bijvoorbeeld een foto of een leuk plaatje op een t-shirt.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u interesse in textieldruk of heeft u nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht! U kunt contact opnemen via  de telefoon 0546- 60 10 34mail of vul het contactformulier in.