• Levertijd 2-7 werkdagen mits product op voorraad. Producten die geproduceerd moeten worden worden met 2 a 3 weken geleverd.
  • Openingstijden ma t/m vrij 9:00 - 17:00
  • Zaterdag alleen op afspraak
  • Zondag gesloten
  • Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

Bedrijfskleding

Bedrukken en/of borduren met bedrijfsnaam en logo's

Wij leveren Kleding voor de horeca, polo's, truien en andere bedrijfskleding.

Er-Vip in Almelo is de beste keuze voor trendy horeca en bedrijfskleding. 

 

Textiel bedrukken kan op allerlei verschillende manieren, echter kun je textiel het beste bedrukken met sublimatiedruk Klik hier voor de uitleg over sublimatiedruk. Het begint allemaal bij het ontwerp. Wellicht heeft u uw eigen ontwerp, anders kunnen we u helpen om een ontwerp te maken. Het drukken van uw logo’s, teksten of afbeeldingen voor bijvoorbeeld horeca-kleding, dart-polo’s of t-shirts lukt het beste door gebruik te maken van sublimatiedruk. Hierdoor zijn de producten uitermate kras- en waterbestendig. Het resultaat is een lang houdend bedrukt product waarbij de opdruk op geen enkele manier meer te verwijderen is omdat het als het ware met de stof verweven wordt en het onderdeel van de stof is geworden. U kunt het ook gewoon wassen.

Plastisol druk

Dit is een bedrukking van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, tekst of een foto die erop gedrukt wordt dus niet in de stof verweven wordt.

Erg geschikt als de ondergrond van het te bedrukken artikel niet vlak is Ook plastisol transfers zijn prima wasbaar (tot 40 graden).

Plastisol inkten kan in alle kleuren gemengd worden. Er zijn ook fluoriserende en fosforiserende inkten, en het is ook mogelijk om rasters te drukken zodat foto's en andere full-colour-bestanden ook op uw textiel aangebracht kan worden.

Plastisol transfers hebben een vlak oppervlak en zijn geschikt voor artikelen van katoen (en/of polyester) zoals T-shirts, caps, truien, hoodies etc. 

Borduren

Met het borduren van kleding of producten zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp. Een geborduurd ontwerp ziet er vaak extra professioneel uit, maar het is niet met elk ontwerp mogelijk. Borduren is vaak een grovere techniek dan bijvoorbeeld textieldruk waardoor details er niet altijd even mooi uitkomen. Maar het is een uitstekende keuze als u bijvoorbeeld een logo wilt borduren op kleding of een naam wilt borduren. Geborduurde kleding is ook goed te wassen en goed strijkbaar.

Voor een offerte van het borduren en/of bedrukken van uw logo neem contact met ons op via het contactformulier , mail of bel 0546-60 10 34 en wij helpen u graag.

Ook grotere aantallen zijn mogelijk, maar neem ook dan even contact met ons op.

Wij maken ook schorten voor de horeca. Deze kunnen bedrukt en/of geborduurd worden. 

Dit kan zijn met een logo, bedrijfsnaam of een afbeelding naar keuze.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of vul het onderstaand contactformulier in.

In onze winkel kunt u ook een schort bestellen met bijpassende blouse.

 

Wij kunnnen uw kleding Bedrukken of borduren. De bedrukking wordt gedaan met Sublimatiedruk. Meer informatie over Sublimatiedruk vindt op op deze pagina.